Telefon

0743 220 122

Adresa

Str. Măceșului 2, Cluj-Napoca

Orar

L - V: 10-20 S: 10-15

Descoperă eleganța la Salonul de frumusețe pentruEA!

Oferim servicii premium de coafură, manichiură, machiaj în Cluj Napoca. Experimentează Artă și Răsfăț într-o atmosferă profesională. Descoperă calea ta către frumusețe și îngrijire personalizată!

Coafor

Fie că vrei să-ți evidențiezi frumusețea naturală, să descoperi cele mai noi trenduri în materie de coafuri sau să te pregătești pentru un eveniment special, echipa noastră de experți este aici pentru tine la salonul pentruEA!

Programează-te!
Coafor

Manichiură

Te întâmpinăm cu o gamă variată de tehnici inovatoare, produse premium și experți în domeniul manichiurii. Suntem aici pentru a-ți oferi un tratament de înaltă calitate și pentru a-ți aduce un plus de încredere în fiecare pas pe care-l faci.

Programează-te
Manichiură

Machiaj

Echipa noastră de specialiști în frumusețe este pasionată să te ajute să-ți îngrijești tenul, să-ți evidențiezi frumusețea naturală și să te simți uluitor în propria piele. De la tratamentele de înfrumusețare personalizate până la sesiuni de relaxare și rejuvenare, suntem aici să te ghidăm în călătoria ta către o piele sănătoasă și strălucitoare.

Programează-te!
Machiaj

Eleganță

În universul nostru, eleganța și luxul sunt părți esențiale ale experienței. Fiecare serviciu oferit în salonul nostru este conceput pentru a aduce un amestec subtil de rafinament și lux, creând astfel o experiență deosebită pentru fiecare femeie care pășește pragul nostru.

Profesionalism

Fiecare clientă are o poveste unică, iar echipa noastră este aici pentru a fi ghidul în călătoria sa de frumusețe. Oferim atenție la detalii și consultanță expertă pentru a asigura că fiecare vizită este o experiență personalizată, memorabilă și satisfăcătoare.

Calitate

Noi credem în standarde înalte și în calitate fără compromis. Utilizăm produse de cea mai înaltă calitate pentru a asigura eficiență și siguranță în fiecare tratament. La pentruEA, frumusețea nu este doar un rezultat, ci o artă întreținută cu grijă și devotament.

Confort

Intră în lumea noastră și simte căldura unei atmosfere prietenoase și reconfortante. Personalul nostru amabil și atmosfera relaxată creează o legătură de încredere, transformând fiecare vizită într-o experiență plăcută și autentică. Aici, te simți nu doar frumoasă, ci și ca acasă.

Programează-te